Jäsenen Jussi uusimmat tuotokset

 1. J

  Tulossa myyntiin nicd akusto

  Tässähän voi olla nyt sellanen juttu, et toi datalehden 476Ah on noi neljä kennoa rinnan. Ja tollai sarjotettuna 4,8V paketiksi kapasiteetti onkin vaan 476/4 Ah...
 2. J

  Tulossa myyntiin nicd akusto

  Jännästi muuten kyllä toi datalehti riitelee kytkennän kanssa.
 3. J

  Vastuksen "PWM" tehonsäätö

  Minäkin hieman mietin, miksi?
 4. J

  Tulossa myyntiin nicd akusto

  No nyt on mielenkiintoinen hintapyynti noin yhdistettynä tuotekuvaukseen.
 5. J

  Tulossa myyntiin nicd akusto

  Jotain saattas kiinnostaa kapasiteetti ja ikäkin. Vaikka eiköhän tollanen jää silti myymättä, kun ei siitä kunnosta tiedä mitään.
 6. J

  Lämpötilaerosäädin

  Vaikka kuin luen tota alotusta, en keksi mitä siinä kysytään. Tai siis syytä. Mihin siinä tarvitaan differentiaalitermaria? Jos kasvihuone tarvii lämmitystä, niin se tarvii, ja jos ei tarvi ni termari pistää sen poikki. Tokihan siihen tarvitaan toinekin termari, joka pistää pumpun käyntiin, jos...
 7. J

  Varavoimakäytön akun sopivuus aurinkosysteemiin.

  12V akkuja 2 sarjassa siinä piirissä.
 8. J

  Virtapiikin esto kytkettäessä akut

  Tota, mitähän tolla nyt yrität? Se on ihan normia, että invertterin elkot aiheuttaa kipinää ku kytkee akkuun. Ei siinä mikään hajoo. Ja jos hajoo, sen vertin voi palauttaa kelvottomana myyjälle.
 9. J

  Jännitepiikkejä paneelista, kuuko syyllinen..?

  Kyllä toi näyttää ihan siltä, että paneelit on sen verran käyny hereillä ja voltit rekisteröity. Mutta kuormaa ei ole laitettu "päälle". Kun ei sieltä olis mitään saatukaan tuohon aikaan.
 10. J

  Jännitepiikkejä paneelista, kuuko syyllinen..?

  Paneli ei pysty taikomaan mistään piikkejä yli oman Voc jännitteensä. Käppyrällä voi joskus näkyä ko. tason jännitteitä hetkellisesti, jos säädin/invertteri ei ole vielä päättänyt kuormittaa panelia.
 11. J

  Kipor KDE6500E diesel aggregaatti

  Poltin sen vaimentajan pihalla kottikärryssä. Pieni laitetuuletin puhaltaan sinne sisään ja tenulla sytytys. Melko kuumana kävi, kai sillä energialla kerran olis saunonu. Vaikee vaan taitaa olla ottaa hyötyyn.
 12. J

  Kipor KDE6500E diesel aggregaatti

  Tossa lisävaimentajan putki muutaman vuoden käytön jälkeen. Ite vaimentaja oli jo aivan tukossa.
 13. J

  Kipor KDE6500E diesel aggregaatti

  Ei oikeen toimi, liika jäähtyminen putkessa kerää nokea reilusti. Jo pelkkä yksi lisä-äänenvaimennin tahtoo tukkeutua. Jos miettii ajoittaisen aika tiuhan putsauksen valmiiksi, niin sit kyllä.
 14. J

  Kipor KDE6500E diesel aggregaatti

  Sulla on virta-avain offilla tai koneessa ei ole öljynpainetta. Tai muu vika.
 15. J

  12 vai 24v akusto?

  Miksi mökillä pitää olla pakastin? Jos tekee jatkuvaa asumusta off-grid malliin, niin siinä muuttuu aika moni muukin vaatimus samalla.
Ylös