Uudiskohde-hybridi

rotzi

Well-known member
Seuraavalle yrittäjälle sanoisin, että osta se tyssäystyökalu. Kurttuputken pää aallonpohjasta katkaistuna muodostaa tiivistettä leikkaavan pinnan. Tyssättynä pää olisi mukavan tasainen.
Tyssärityökaluna voi käyttää sitä muhvia ilman tiivistettä...tiiviste vasta tyssäyksen jälkeen.

Oletko muuten jotenkin rajoittanut LV:tä ennenkuin se menee MLP:hen...kaikki koneet ei hyväksy liian kuumaa sisään, mikä MLP?
 
Viimeksi muokattu:

Raimo

New member
Bosch 5000 LWM. Ainoa rajoitin on syöttösekoitusventtiili, eli yli 65 astetta ei lähde varaajalta. Muuten menee suoraan MLP:n kylmän veden syötöksi ja siellä taas toinen sekoitusventtiili ja kierron kytkentä.

Boschin järki ei lämpöpuolella riitä siihen, että käytetään varaajaa. Niinpä sunttimoottori on nyt lopullisesti irti. Orjapiiri pysyy nätisti käsisäädöllä toivotussa, kun Vexve AM40 ohjaa etusunttia. Bosch ja logiikka, irvokasta laittaa samaan lauseeseen. Asteminuutteja hän ajaa vaikka 5 päivää alle pyynnin. Tulee vilu vaikka varaaja olis kuumana.
 

rotzi

Well-known member
Taitaa olla manttelivaraaja 185/40L, vaikkei se tuosta kuvasta näy?
1633246354167.png

Tuota veden tulokuumuutta en ole koskaan nähnyt speksatun vehkeitten datoissa mutta itselle yllätyksenä eräs antoi 55ºC max sähköposti vastauksena (tiedä sitten mitä muoviosia siellä luuraa)...ei kylläkään ollut Bosch. On sulla sentään 65ºC rajoitus jos vaan rajoitin toimii, pakkaavat jumittuajos eivät saa jatkuvaa jumppaa, jumitusriski riippuu veden laadusta.
Uudemmat Boschit kyllä ymmärtää välivaraajan, ainakin semmoset on piirretty niiden kaavioihin ja tuntuvat järjenkin puolesta pelaavan tai ainakin hyvää tulosta hakkaavat. Tuota kokonaisuuttasi oikein tiedä/ymmärrä, 'orjapiiri' 'etusuntti' yms, vai onko siitä kuva jossain?
 
Ylös