Pientuottajaksi mutta hitaasti?

Migulipetteri

New member
Kauanko oikein kestää verkkoyhtiöltä kytkentäluvan saanti nykyään? Elenialla jo kolme viikkoa ollut sisällä ilmoitus.. mitään ei kuulu?

Tarkistin että on kuitenkin mennyt perille
 

denzil dexter

Well-known member
Omani ei kestänyt sekuntiakaan; eli sähkäri sopi yhtön kanssa ja kytki laitteiston verkkoon heti kun se oli asennettu. En oikein keksi miksi kytkemistä pitäisi viivyttää, jos laite ja kytkentä ovat asianmukaisesti toteutettu. Sähköyhtiö kun ei kuitenkaan itse tule paikan päälle mitään tarkistamaan, ainakaan täällä.
 

Migulipetteri

New member
Screenshot_20220706-203354.jpg
 
Meille tuli vastaava viesti kun täytettiin aurinkojärjestelmän tiedot netissä. Seuraavan kerran kun otettiin sinne yhteyttä liki vuoden päästä sanoivat ettei heillä mitään ilmoitusta meiltä ole, eikä ole tuottoa kirjattu....

Eli ei näytä olevan vittuakaan seurantaa mitä siellä verkossa tapahtuu jos uus (etäluettava) iittymä alkaa työntää sähköä verkkoon ilman myyntisopimusta.... Pitäs varmaan ohittaa mittari ennenku alkaa ketään kiinnostaa.

Mut aikusten oikeesti kyl ne varmaan seuraa, ja päätti vaan vuoden aikana tuotetut sähköt ahmia ilmaseks.
 
Viimeksi muokattu:

SavonSähköSeppo

Active member
Järvi-Suomen Energian kanssa oli myös ihme perseilyä tuo luvansaannin kanssa. Ei tuntunu kiire todellakaan olevan mihinkään heillä. Sai soitella ja laitella viestejä eikä mitään vastausta saanut. Onneksi asia oli vireillä jo hyvissä ajoin ennen kun laitteisto tuli tontille. Muuten ois voinu hermot mennä aivan totaalisesti.

Kytkennän tehnyt sähkäri sanoi että mitään teknillistä estettä laitteiston asennukselle ja käyttöönotolle ollut vaikkei lupalappua ollut vielä postissa tullutkaan. Siispä lyötiin laitteisto tulille. Sai etes omaan käyttöön sähköt vaikkei ne yhtiölle vielä kirjautunutkaan (ei korvausta myydystä sähköstä). Tais mennä vielä 2vko laitteiston asennuksen jälkeen kun lupalappu tuli postissa.
 
Ylös