Ohje Ongelmat foorumille kirjautumisessa

borg

Ylläpitäjä
Mikäli foorumille sisäänkirjautumisessa on ongelmia, poista evästeet nettiselaimesta. Tämä yleensä auttaa.

Kannattaa kirjautua käyttäen foorumin osoitetta https://ilmaisenergia.info/foorumi . Joskus selaimen automaattisesti ehdottamat osoitteet, joiden URL on pidempi rimpsu, saattavat aiheuttaa outoja ongelmia.

Mikäli foorumin salasana on kadonnut, niin sen uudelleenasetusta voi pyytää sisäänkirjautumislomakkeen kautta:

unohtunut salasana.jpg


Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, etkä enää hallitse sitä sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröitynyt foorumille, niin silloin mitään ei ole tehtävissä. Foorumi yksilöi käyttäjät sähköpostiosoitteen perusteella. Emme voi tietää, kuka on henkilö sähköpostiosoitteen takana. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, muuta tieto käyttäjäprofiilissasi, ennen kuin menetät pääsyn vanhaan sähköpostilaatikkoosi.
 
Viimeksi muokattu:

borg

Ylläpitäjä
Onnistuin joskus vanhassa XenForossa saamaan aikaan tilanteen, jossa foorumi viskasi minut aina tietyn ajan päästä pihalle. Evästeiden poisto auttoi. Samoin on kertonut pari muuta käyttäjää Konekansa-foorumilta.

Kannattaa myös tarkistaa, minkä näköisellä linkillä kirjautuu sisälle. Sen olisi hyvä olla perusmuodossa, https://ilmaisenergia.info/foorumi ilman mitään muita rimpsuja tuon osoitteen jatkeena.
 
Ylös