Muista varoa koronaa !

Mekaniker

Member
Juupas
Maski naamalla nykyisin kun käy kaupassa, hyvin tarpeellinen käsienpesu kun tulee kotiin
Paras tilanteessa on ettei tutut tunnista niin helposti, rupattelu vähenee selvästi

Oletteko muuten huomanneet miten paljon likaa tarttuu käsiin ruokakauppa-kierroksen aikana?
Herää kysymys miten valmiiksi pussitetut/purkitetut tuotteet voi olla niin likaisia kaupan hyllyssä...
Ostin kesällä valkoiset kertakäyttö-hanskat mutta niiden kanssa tuli vain tuskaa, kolme kauppaa niin olivat selvästi likaiset
Tulee edullisemmaksi pestä kädet
 

Puuha

Active member
Pikkunen nuha. Samaa kastia kuin kausi-influenssat joihin kuolee enemmän vanhuksia kuin tähän koronaan siitä huolimatta vaikka kuinka suojaudutaan koronaa vastaan. Suurin osa kuolleista on yli 80 vuotiaita joilla on jokin tai useampi perussairaus. Niissäkään tapauksissa korona ei ole ollut pää syy kuolemaan vaan ollut vain edistävänä tekijänä vaikka merkitään koronan piikkiin.

Miettikääpä kuinka paljon terveydenhuollon työntekijät ovat tämän kanssa tekemisissä ja kuinka moni heistä on sairastunut työpaikallaan asiakaiden kautta. Riittää muuten yhden käden sormet varsin hyvin. Edes tekohengitystä antaneet eivät ole saaneet koronaa positiiviselta potilaalta.

Maskien osalta on sellaista että vain murto-osa osaa käyttää ja käsitellä maskeja oikein. Vaikka se olisi kuinka helppoa mutta se ei vain onnistu kuin murto-osalta väestöä.

Valitettavasti tästä on tehty keinotekoinen tila minkä johdosta tuhannet ovat menettäneet työpaikkansa ja tuhannet tulevat menettämään työpaikkansa, iso osa näistä työpaikoista katoaa lopullisesti. Monella on jo mennyt henkilökohtainen omaisuus ja nyt tulevat kiristykset vievät loput mahdollisuudet nousta tuhkasta näkyen myös tulevaisuudessa myös muilla aloilla viiveellä.

Ruotsilla menee taloudellisesti hyvin Suomeen verrattuna tai moneen muuhun maahan verrattuna.
 

Puuha

Active member
Ruotsin tilanne ei ole parempi. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006602074.html
Ylipäätään pandemiassa tutkitusti menestyvimpiä ovat alueet, joiden terveydenhuolto on riittävä ja pitää väestönsä työkykyisimpänä.
Ei se kuinka paljon putoaa vaan kuinka nopeasti nousee takaisin. Ruotsissa ei juuri työpaikkoja ole kadonnut pikemmin niitä on syntynyt lisää, toisin kuin niissä maissa joissa on olllut käytössä yhteiskunnan sulkeminen eri tavoin. Ruotsin työttömyys toki on ollut kasvavaa mutta sen syyt ovat maahanmuutossa ja maahanmuuttajien alhaisessa koulutuksessa.
 
Ylös