M: Lifepo4 kennoja 8x100Ah

tjr

New member
Työprojektin jäljiltä kellariin on jäänyt 8 kappaletta 100 Ah Lifepo4 kennoja, ja niistä olisi aika päästä eroon. Kennot ovat käyytämättömiä, aika tarkkaan kaksi vuotta vanhoja. Jännitteet säilytyksen (viileähkössä kellarissa) jäljiltä ovat n. 3.26-3.27V kaikissa kennoissa.

Kennot liikkuvat helposti (tosin viikon parin mahdollisella viiveellä) Helsingin ja Turun välillä. Muuallekin päin suomea saattaa tie viedä kevään aikana jos ei ihan viikon päälle ole aikataulun kanssa.

En oikein osaa arvioida tällaisten markkinahintaa, joten myyn nämä hollantilaisella huutokaupalla, joka tarkoittaa että lasken tässä ketjussa hintaa kunnes ostaja löytyy tai hinta on niin alhainen että annan mieluummin kennot johonkin hyväntekeväisyyteen...

Ostajalla on toki oikeus tarkistaa kennot ja vetäytyä kaupasta jos joku ei täsmää, mutta en ole kaupan jälkeen kovin kiinnostunut setvimään että olivatko kennot sittenkin jollain tavalla vääränlaiset, vialliset tai säilytyksen jäljiltä kapasiteettia menettäneitä tai mitä ongelmia nyt sitten voikin vastaan tulla, joten ottakaa hintaa miettiessänne huomioon että kennot myydään ns. perävalotakuulla.

Hinnan suhteen lähdetään liikkeelle vaikka 600 eurosta (uutena näyttäisi maksavan toista tonnia sis alv plus rahti), ja tosiaan alan sitä tässä sitten aika pian pudottelemaan ellei ostajia muuten näy. (etukäteisarvauksena pudotan hintaa noin satasella viikko, mutta tuo voi vaihdella ja hetken hinta on tämän ketjun viimeisessä viestissä minulta)
 
Ylös