Lataussäädin pwm 60A

avensi

Active member
- useiden säätimien sarjaankytkentä. Maksimivirta jopa 300 A

Kuinka kytketään sarjaan ?
 

Eko

Member
Nollaus: paina nuoli alas päin kunnes lukee "reset AH " .Pidä painiketta pohjassa näytön ohjeistaman ajan ja Ah ja kw :t nollautuu .
Koko käyttöajan ah:t silti säilyvät . Olen joka vuosi nollannut vuoden vaihteessa nämä niin näen sitten paljon sieltä vuoden lopulta on tullut tavaraa .

Sarjaan kytkentä taitaa tarkoittaa silti rinnankytkentää , jolloin jokainen säädin hukkaa oman ylituoton vastukseen . Pitää huomioida kuiten se , että diversiteetti käytöllä 45 A versio voi ohjata vastukselle maks 30A .Molemmilla säädin versioilla on 150% pienempi virta kesto ohjattaessa ylimäärä tehovastukselle .

Minulla on ollut pwm ja mppt versiot käytössä useamman vuoden ja ovat kyllä toimineet moitteetta . MPPT-versio reagoi erittäin nopeasti valon ja kuorman vaihteluihin toisin kuin monet muut säätimet . On myös kokemuksia näistä kiinan säätimistä . Harmi vain , että Morningstarin säätimiä ei enää saa Suomesta kuin yhdestä paikasta kun olisi tarvetta tuolle 60 A PWM versiolle .
 

avensi

Active member
Mikä siinä kytketään rinnan ?
Johdot, johto ?
Mitä ne lukemat näytöllä tarkoittavat suomeksi ?
 
Viimeksi muokattu:

Eko

Member
Laitetaan kaikkien säätimien + yhteen ja - yhteen ja kaikille samanlaisille säätimille samankokoinen erillinen vastuskuorma .
Eli samanlaiset säätimet vastuskuormineen kytketään navoittain yhteen akkuun . Näin siksi , että tällä rinnankytkennällä jokainen
säädin käsittelee suuremmasta kuormasta oman osansa esim. vastuksen rinnan ja sarjaankytkentä .
 
Ylös