Kuinka toteuttaa Aggregaatin käynnistys jänniteohjauksella???

MarkoN

New member
Moro.
Varmasti joku on jo tämän asian ratkaissut ja haluaisin tietää kuinka.
Minulle on tulossa projekti jossa joudun tosiaan tämän ratkaisemaan ja haluaisin kuula kautta nähdä millaisia mahdollisuuksia olisi toteuttaa tällainen systeemi.

Akusto on 24volttia ja tällä hetkellä 20 metrin päässä aggregaatista.
Tämä etäisyys tuottaa omalta osaltaan ongelmia mutta jos olisi edullisesti toteutettavissa voisi harkita akuston jättämistä nykyiseen paikkaan. Muussa tapauksessa akusto ja paneeleiden kaapelointi täytyy muuttaa niin että akusta siirtyy aggregaatin kanssa samaan tilaan. Tämä saattaakin olla lopullinen ratkaisu.
 

Jussi

Member
Agren käynnistykseen automaatilla tai etänä liittyy niin paljon epävarmuustekijöitä ja muuttujia, etten itse siihen ihan hevillä lähtisi. Helppohan se olis tehdä, jos kaikki toimii oletetusti. Mutta kun et ole vahtimassa, niin yleensä ei toimi.
 

denzil dexter

Active member
Taljapyörillä pitkä naru käynnistysnarun jatkoksi. Sitten yöllä ei tarvitse kuin sängyn vieressä narusta vetäistä, niin agre lähtee tulille. Ei enää taskulampun valossa hangessa rämpimistä.
 

Mekaniker

Member
On olemassa valmiita keksintöjä, jos ne sitten ovat järkeviä on toinen juttu
https://www.aliexpress.com/item/1KW5KW-48V60V72V-range-extender-electric-vehicle-range-extender-petrol-DC-charging-generator/32478372476.html

Mitäs muuta se on?
https://en.wikipedia.org/wiki/Range_extender_(vehicle)
 
Ylös