Korsteeni

Juzz1

New member
tumpeloin oikein kunnolla vastuksen asennuksessa varaajaan, minulta jäi siihen pultit kiinni joista on tarkoitus kiristää vastus paikoilleen sen jälkeen kun sen on asentanut alkuun kierteilleen. siitä johtuen sitä ei ei meinannut saada lähtemään jengoille kun ne pultit olivat niin pitkät ja ottivat eristeeseen kiinni.
laitan videon kun siitä hyvin käy selville että vaikka sählää kymmenkertaisen ajan normivaihtoon verrattuna ei silti vettä täynnä olevaan varaajaan alimmaisen vastuksen asennus tuota minkäänlaista paniikkia, vettä ei lennä eikä muutoinkaan mitään vaaratilannetta synny vaikkei vaihto onnistuisikaan, siihen voisi vielä pyöräyttää helposti sen tulpan mikä siinä oli.

Onnistuuko tuo vastuksen lisäys yhtä helposti Jäspi Hybrid 500l varaajaan, jossa on n. 0,7 barin paine (tai paineet ensin poistaen) ilman, että joutuu lattialämmitysjärjestelmää ilmaamaan?
 

korsteeni

Active member
^
paineet pitää olla pois ja mielellään miinusmerkkiset kun vaihtaa, ilmaamisesta en tiedä muuta kun 42 vuoden aikana ei ole tarvinnut järjestelmiä ilmata varsinaisesti, kyllä ne sieltä on ittekseen lähteneet
olettaisin kun lattia on kyseessä ettei ongelmaa olisi kun se vesi mielellään on alimpana ja ilma pyrkii ylöspäin
 
Ylös