Käykääpä läpi yksityisviestejänne foorumin migraation varalta

borg

Ylläpitäjä
Joskus tässä...syksymmällä - mutta en vielä osaa sanoa milloin - tapahtuu tämän foorumin migraatio toiseen softaan. SMF:stä siirrytään XenForoon, joka on minulle huomattavsti tutumpi ja mielestäni myös monin verroin parempi ohjelmisto. Tämä SMF kun on ylläpitäjän silmään jokseenkin yhtä selkeä kuin kaihi.  :p Toisaalta, eihän tämä maksakaan muuta kuin vaivaa.

Tein nyt ensimmäisen kokeilun tuosta ohjelmiston vaihdosta ja se vaikutti ihan onnistuneelta. Foorumialustan vaihdot eivät kuitenkaan ole ihan läpihuutohommia, aina löytyy jotain kummajaisia. 

XenForon yksityisviestit ovat paljon kehittyneempiä kuin tässä. Ne ovat itse asiassa kuin pieniä keskustelufoorumeja, joissa kaksi tai useampi voi keskustella jostakin yhteisestä aiheesta. Koska systeemi poikkeaa SMF:n vastaavasta, niin olisi viisasta tässä vaiheessa perkailla omia yksityisviestilaatikoita, ettei vain mitään katoaisi muunnoksessa. Ottakaa talteen keskusteluistanne mahdolliset yhteystiedot, ym. ja laittakaa parempaan talteen.

Ensimmäisessä tekemässäni muunnoksessa yv-laatikosta löytyi kyllä iso liuta viestejä muunnoksen jälkeenkin, mutta ei se ole 100% tae siitä, etteikö jotain voisi kadotakin.

Mikäli joku haluaa testailla muunnettua testifoorumia, niin laittakaa yyveetä.
 

borg

Ylläpitäjä
Luin tätä tabletilla vessassa, joten osui ja upposi.  ::)

Aika pitkäänhän tämä on odotellut, enkä vieläkään osaa sanoa milloin muunnos tapahtuu. Mutta tosiaan kokeilin hommaa ja tulos oli varsin rohkaiseva. Ollaan siis siinä päätelmässä, että todennäköisemmin asia vielä tapahtuu kuin ei tapahdu.
 

Samppa

Member
Tulipa pitkästä aikaa piipahdettua täälläkin. Näyttää aika samalta viedä kuin ennenkin. Hox! Näyttää olevan vielä pari pykälää vanha smf versio. Kannattaa päivittää kyllä, ei vaadi kuin muutaman naksauksen hallinnasta
 
Ylös