Aurinkokennot vaara puolustukselle

don

Active member
Moro

Ruotsissa on aika erikoinen jupakka aurinkovoimaloiden ja puolustuslaitoksen välillä,joutuvat ehkä jopa purkamaan kennonsa pois,olen luullut että vain jossain tuulivoimalat ovat sekoittaneet puolustusvoimien tutkia mutta jos myös kennot katolla.
Jutussa viitataan invertterien EMC-ominaisuuksiin ,onko tämä sama asia mitä tässä https://ilmaisenergia.info/foorumi/threads/easun-hybridi-invertteri-ostettu.2926/page-2 säikeessä mainitaan,no eipä ole ihme jos puolustusvoimat olisikin huolestunut asiasta.

 
Viimeksi muokattu:

Mekaniker

Active member
Tuo aihe löytyy myös https://ilmaisenergia.info/foorumi/...häiriöt-optimoijista-tai-inverttereistä.2643/
Parikolme vuotta vanha asia ja paikalliset lehdet ovat sen paisutelleet siihen asti että se koskee kaikkia aurinkopaneeliasennuksia missä on joku tukikohta...
Syynä vialliset mikroinvertterit/ vääränlaiset optimointi-lisäosat

Ja toteavat ettei heitä kiinnosta mitä/mikä se häiriön aiheuttaa vaan "demokratian" nimissä kaikki pitää poistaa(n)

Milloin alkavat täällä?
 

varikonniemi

Active member
Näinhän myös 5G:stä ja starlinkistä varoteltiin et alkaa lentokoneet tippumaan taivaalta kun niitten navigointitaajuus on "lähellä"

Ei voi muuta sanoa kuin että on väärältä urakoitsijalta armeija ostanu laitteensa ellei pysty kiinteää häiriögeneraattoria filtteröimään pois. Taitaa venäläiset tutkainsinöörit naureskella aamukahviensa äärellä länsimaitten vuosikymmeniä jäljessä olevaa tekniikkaa kun ei siellä aurinkopanelit oo haittaa aiheuttanu.
 
Ylös