AMX 2.0 keräimen sisäinen elämä?

Mekaniker

Active member
Eipä sieltä mitään teknistä tietoa saa...

Saksaksi sentään vähän:
Finska
SUNEXin AMX 2.0 -levykeräimillä aurinkolämpöjärjestelmissä muunnetaan aurinkoenergia lämmöksi. Tuotettua lämpöä voidaan siten jatkojalla ja käyttää. Litteän levykeräimen erityispiirtei on vaimennin, joka vakuuttaa uusimmalla tekniikalla kupariputkien yhteydessä. Sisältämät kupariputket rullataan osittain, minkä etuna on, että pinta-ala seitsenkertaistuu.
?:unsure:?

Tein saman ruotsin käännöksen kautta:
AMX 2.0 flat plate-samlare från SUNEX används i solvärmesystem för att omvandla solenergi till värme. Den värme som produceras kan därmed bearbetas och användas vidare. En speciell egenskap hos den platta plåtsamlaren är absorbern, som övertygar med den senaste tekniken i anslutning av kopparrör. De inneslutna kopparrören rullas delvis, vilket har fördelen att området ökas sjufaldigt.
Ja se suomeksi:
SUNEXin AMX 2.0 -levykeräimillä aurinkolämmitysjärjestelmissä muunnetaan aurinkoenergia lämmöksi. Tuotettua lämpöä voidaan siis käsitellä ja käyttää edelleen. Litteän peltikeräimen erityispiirteenä on vaimennin, joka vakuuttaa uusimmalla kupariputkien tekniikalla. Suljetut kupariputket rullataan osittain, minkä etuna on alueen seitsenkertaistuminen.

Argh!o_O
 
Viimeksi muokattu:

rotzi

Well-known member
Keröimessä liitännät vain yläreunassa.

Miten sen putkitus menee keräimen sisällä?

Näistä kuvista tämä ei selviä ☹️


Aha, se on siis tämä keräin mistä tuolla toisaalla kytkennöistä kysyit, lähtötieto oli tuon suhteen mutta nyt eri paikassa... :oops:
 

lmfmis

Member
Tässä on vaihtoehtoja että toinen yläputki meneekin suoraan alas ja haarautuu paluuputkeen takaisin ylös

tai

keruuputket tekee U muotoiset lenkit keräimen alaosaan

tai

jokin muu?


Näitä ei ole helppo avata ja lasin läpi ei asiasta saa mitään vinkkiä 🙄
 

Mekaniker

Active member
Kuvat selittää se mitä saksankieli ei taivu:PDF-linkki: https://www.meinhausshop.de/media/pdf/meinhausshop-97_023_76--DBL-01-de.pdf
Kytkentä-ohjeineen, kaavoineen

Alumiinipeltiin on hitsattu (milläköhän menetelmällä?) litistetty kupariputki ja paneelia pitää asentaa pystyyn tai "makuulle". Paneelissa on U-malliset putket
Edullinen ja kevyt ratkaisu
 

rotzi

Well-known member
1635060212778.png
 
Ylös