AILA-myrsky, tuliko tuulituhoja ilmaisenergialaitteisiin?

rotzi

Active member
Onko tullut tuhoja ilmaisenergia vehkeisiin, paneeleista > myllyihin akselilla ym...

Täällä makaa niinkuin ennenkin.
 

korsteeni

Active member
ei ole vielä ehtinyt tänne, panelit on kukin kahdella rosteri terassilautaruuvilla 4,2x55mm kiinni, pitäisi pysyä
 

korsteeni

Active member
Tuli ja meni, alle 10 runkoa kaatui, tuli sitä kuulua ilmaista polttopuuta ilmaisenergia vehkeisiin, kattilaan aika reilusti, panelithan tietty pysyi niillä kahdella peltiruuvilla kun aiemmin olivat kiinnittämättä ladottu katolle vierekkäin eikä yksikään lähtenyt omille teilleen vaikka myrskytuhoja vierellä syntyi
Nyt nuo erään nimimerkin mainitsemat "keinotekoisesti varaajaan syötetyt" panelien tuottamat energiatkin on käytetty joten se on tänään lämmityspäivä, niillä ilmaisilla puilla.
 

Savonius

Well-known member
Tuskin tuuli pihalla. Puhinasta kuuli että tuolla mäen takana tuuli hiukan normaalia paremmin. Keinotekoisesti meni paneeleilta varaajaankin viitisen kilovattituntia. Akkuihinkin meni (keinotekoisesti) sen verran että verkkovirtaan ei vieläkään tarvinnut turvautua. No hajautetussa järjestelmässäni sitä aina hiukan kuluu. Sadetta ei tullut aamukasteen vertaa. Kyllä tämä Mynämäen koilisnurkka on outoa seutua.
 

denzil dexter

Active member
Ei tullut vaurioita. Koiran (täysi) ruokakuppi lähti maasta lentoon, roskis lähti liikkeelle ja hiukan risua putoili tielle. Sähköt oli poikki ehkä tunnin-pari, eli ei joutunut pakastimiakaan varten käynnistelemään varavoimaa.
 

rotzi

Active member
Suurin haitta mitä tuulesta tuli oli se mieletön määrä männyn neulasia katoilla ja pihassa, puolenpäivän duuni puhallella puhtaaksi, katoilta ja sepeliltä tuli 4 täyttä betonikärrillistä 'piikkejä'.
 
Ylös