Liity foorumille - se kannattaa!

Ilmaisenergia.info on keskustelufoorumi, jonka aihepiireinä ovat luonnosta "ilmaiseksi" saatavat energiamuodot, kuten mm. aurinko- ja tuulienergia ja niiden hyödyntäminen.
Foorumin vakiokävijöillä on paljon kokemusta aurinkopaneeleista, tuuligeneraattoreista, elektroniikasta, asentamisesta ja käyttöönotosta, sekä realistinen käsitys eri ratkaisujen toimivuudesta. Foorumin jäsenenä hyödyt muiden osaamisesta, eikä sinun tarvitse itse keksiä ruutia uudelleen.
Foorumin ylläpitokustannukset rahoitetaan sivustolla näkyvillä mainoksilla. Mainoksia näytetään ainoastaan sisäänkirjautumattomille kävijöille.
Rekisteröitymällä foorumin käyttäjäksi ja kirjautumalla sisään, vältyt näkemästä mainoksia.
AdBlockerin tai jonkun muun mainoseston käyttö ja "ulkoa sisään tähyily" ei ole järkevä ratkaisu. Osaa foorumin sisällöstä et näe silloin ollenkaan ja suuri osa foorumiohjelmiston toiminnoista on poissa käytöstä. Et pysty näkemään, mitä viestejä olet lukenut aikaisemmin ja mikä sisältö on vielä lukematta. Keskusteluun osallistuminenkin on mahdotonta.
Foorumiohjelmisto on helppokäyttöinen ja intuitiivinen XenForo 2. Foorumille voi lähettää kuvia suoraan puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. Ulkopuolisia kuvapalveluja ei tarvitse käyttää, eivätkä kuvat katoa viesteistä kuvapalvelun kadotessa. Kuvia ei tarvitse pienentää ennalta, vaan foorumiohjelmisto hoitaa sen.
Liity jäseneksi foorumille, niin huomaat miten paljon helpompaa sivuston lukeminen sisäänkirjautuneena on. Samalla pääset keskustelemaan sinua askarruttavista kysymyksistä ja jakamaan itse hankkimaasi tietoa ja kokemusta!
Ylös