Kauppapaikka > Myy/Osta/Vaihda

M. Goal Zero Yeti 1400 varavirtalähde / aurinkosähkögeneraattori

(1/3) > >>

henrik:
Myydään erittäin hyväkuntoinen ja vähän käytetty Goal Zero Yeti 1400 Lithium aurinkosähkögeneraattori.

Vastaava laite kuin tässä linkissä: https://www.solarpowersupply.eu/goal-zero-yeti-1400-lithium-portable-power-station

Laitteessa lisävarusteena Goal Zero MPPT latausoptimaattori, joka tehostaa sekä verkkovirrasta että aurinkosähköllä lataamista jopa 40 %. Samanaikainen lataus ja käyttö mahdollista eli samaan aikaan generaattoria voidaan tarpeen vaatiessa vaikka ladata sekä verkkovirrasta että aurinkosähköllä ja ottaa virtaa ulos 12V, USB- ja verkkovirtapistokkeista. Myös 12V laturi olemassa lisätarvikkeena esim. autosta latausta varten. Goal Zeron aurinkopaneelien lisäksi sopii myös muiden valmistajien aurinkopaneeleille, kunhan tekniset tiedot täsmäävät.

Akun kapasiteetti 1428 Wh. Sopii matkailuautoon/-vaunuun, mökille jne. Generaattori painaa vain n. 21 kg.

Akun latauskertoja max. 20 kpl ja laitteella takuu jäljellä. Alkup. tehtaan myyntipakkaus, manuaali ja verkkovirta-latausjohdot mukaan. Voin antaa myös pienen käyttöopastuksen ostajalle. Laitteen ovh. 2499 € + MPPT latausoptimaattori 120 € = 2619 €.

Laite sijaitsee Espoossa. Voin toimittaa ostajalle n. 100 km säteellä.

Hinta 1300 €.

rotzi:
Kuinkas tuolle on speksattu latauskerrat, kuinka tyhjäksi voi vetää yms lataukseen liittyvää...seinäsähköllä kestää näköjään 24h ladata täyteen, aika kauan melko tehoton laturi.

henrik:
Valmistajan mukaan 500 latauskerran jälkeen akuissa  80 % kapasiteetti alkuperäisestä.

Lataus nopeutuu ilmoitetusta jos latauspiuhan toisen pään liittää MPPT:hen, joka on muuten lisävarusteena myytävä, mutta tässä setissä mukana. Lisäksi generaattoria voi ladata kahdella laturilla kahdesta eri seinäpistokkeesta samanaikaisesti, jolla voi nopeuttaa latausta entisestään. Edellyttää toki toisen laturin hankintaa, mutta mahdollista.

henrik:
Hinta alennettu 1200 €:oon.

henrik:
Joku tuossa edellä kyselikin latausnopeudesta. Generaattoriin on nyt saatavilla pikalaturi, jolla sen voi ladata 4.5 tunnissa pistokkeesta. Mielestäni ei kovin pitkä aika varauskapasiteetti huomioiden.

Alla olevassa linkissä on jenkkiversio, mutta myös eurooppalainen versio siitä on olemassa.

https://www.goalzero.com/shop/yeti-accessories/yeti-fast-charge-25-amp-power-supply/?utm_campaign=25_AMP_Fast_Charge_Launch&utm_content=touchpoint_1_message_a&utm_medium=email&utm_source=zaius

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta