Ilmaisenergia.info - Yleiset keskusteluaiheet > Yleinen Keskustelu

Tervetuloa!

(1/3) > >>

Samppa:
Tervetuloa sivustolle. Tällä sivustolla on tarkoitus keskustella vapaamuotoisesti luonnon energiavarojen hyödyntämisestä ja mahdollisesti jopa kehitellä jotain aivan uutta. Pelle Peloton asenne on tervetullutta.

Foorumin aluejako on alustava ja sitä kehitetään käyttäjien palautteen pohjalta. Kaikki sivustoon ja foorumiin liittyvä palaute on tervetullutta. Palautetta voi antaa mm. tämän ketjun jatkoksi, yksityisviestillä, tai sähköpostilla samppa (a t) lampopumput.info

DyyD:
Hei!

Loistava aihe, varmasti löytää oman käyttäjäkuntansa pikapuolin. Kehitysehdotuksena ehkä voisi miettiä uudelleen tätä väriskaalaa, ottaa ainakin omaan silmään tuo vihreä sen verran ettei tee mieli kovin kauaa olla paikalla. Hyppäänkin siis takaisin lämpöpumppuilemaan ;)

Samppa:
no kieltämättä olen itsekin samaa tässä mietiskellyt. Olen käyttänyt sivuston pohjana valmista sivupohjaa, josta tämä vihreä sävy on peräisin. Värimuutosten ei pitäisi olla mahdoton juttu. Tutkailen asiaa. Sinällään vihreä väri sopii aiheeseen, kun keskustellaan "vihreästä" energiantuotannosta.

NdFeB:
Noniin liityimpä itsekkin tänne kun on sopivasti itseä kiinnostava aihepiiri :)
Nyt vaan toivotaan, että mahdollisimman moni aktiivinen alan harrastaja liittyisi tänne, ettei foorumi jäisi hiljaiseksi.

Itse olen aikaisemmin jonkin verran kirjoitellut windesolin puolelle. irkissä minut tapaa kanavalta #tuulivoima, joka on ircnetissä.

Santanen:
Terve kaikille!
Liityinpä tänne energiahullujen foorumille minäkin.
Aikeissa hankkiutua tuottajaksi, vaikka se niin kannattavaa onkin.. ;D

T  ; toiminta-asema Joutsenosta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta