Kirjoittaja Aihe: Attend the Alternative & Renewable Energy ONLINE 6.10  (Luettu 1784 kertaa)

maanma

  • Energiaonnellinen
  • Jäsen
  • **
  • Viestejä: 317
Kutsu tod.näk mielenkiintoiseenONLINE messutapahtumaan kolahti sp-luukkuun.

Attend the Alternative & Renewable Energy ONLINE Conference & Trade Show
http://www.globalspec.com/events/eventdetails?eventId=16&evtsrc=forward

Aikataulu (EST taisi olla GMT-6h eli Suomi - 8t):
Event Agenda: Learn more about the educational sessions offered to meet your information and
                                   work-related needs.

11:00 AM EST (8:00 AM PST)  - Event Opens for Exhibit Hall Access and Networking with Peers

12:30 PM EST (9:30 AM PST)  - The World of Alternative & Renewable Energy
                                                       - Wind Power Industry Overview & Technology Discussion

2:00 PM EST (11:00 AM PST)  - The Development of Tidal Current Turbine Technology

3:30 PM EST (12:30 PM PST)  - The Significant Potential of Concentrator Photovoltaics

5:00 PM EST (2:00 PM PST)    - The Time is Right for Geothermal Energy

6:00 PM EST (3:00 PM PST)    - Exhibit Hall & Networking Opportunities Continue

« Viimeksi muokattu: 02.10.09 - klo:10:10 kirjoittanut maanma »
Sähköä 15MWh/v. 30l tulistusvar., 2000 t/v tasok. 6m2 (et) + 2m2 (län) aurinkolämpöä 150+300 l vesitilassa. Yht.1,3kWh 3x285W 45° (etelä), 285Wx0.9 40°(eteläloun) 285Wx0,75 75° (län) 2×EVT560 L3 vaihe. Mitsu FD-25. Peruskuorma 1kWh kellarin lattialämm. Enim.puru RMT vm-50. Tiimi 3000 yöpudotuksella.

Ilmaisenergia.info